ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος - Πρίμορατς 8-5: Νίκη στη Νέα Σμύρνη και πρόκριση στους "16" του Eurocup

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "16" του Eurocup
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "16" του Eurocup ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε 8-5 της Πρίμορατς στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκε στους "16" του Eurocup.

Ένας επιβλητικός Πανιώνιος, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, "βύθισε" την Πρίμορατς Κότορ παίρνοντας την τεράστια νίκη με 8-5, για την 5η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των "16" του EuroCup.

Ο "Ιστορικός" απέδειξε πως παραμένει μεγάλος και τρανός και στην Ευρώπη (πέρυσι είχε φτάσει στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης) και φιλοδοξεί να βρεθεί και φέτος στα ψηλά σκαλοπάτια του θεσμού.

Ο Πανιώνιος, μάλιστα, είναι πλέον στην 1η θέση του Δ' Ομίλου με 11 βαθμούς και χρειάζεται έναν ακόμα, στην τελευταία αγωνιστική στην Τεργέστη, για να κλειδώσει και την πρωτιά.

Με βασικό όπλο την αμυντική λειτουργία και με τη δύναμη της έδρας, αλλά και με σωστές επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία, η ομάδα του Κώστα Δήμου επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, προηγήθηκε και με 8-3 και απλά στο τέλος διαχειρίστηκε σωστά το ματς και πήρε τη σπουδαία νίκη με το τελικό 8-5.

Ηγέτης και σκόρερ του Πανιωνίου, για άλλη μια φορά ο αρχηγός του Αλέξανδρος Γούνας, φοβερός ο τερματοφύλακας Κώστας Λιμαράκης, εντυπωσιακοί οι Καπετανάκης και Γκιουβέτσης, αλλά όλοι ήταν υπέροχοι, κανείς δεν υστέρησε και σύσσωμοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 0-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Ουκρόπινα, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (Ζόραν Μάσλοβαρ): Κράλι, Μπργκούλιαν, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς 1, Μρσιτς 1, Λάμπι, Πέροφ 1, Κάστροπ, Βίτσο, Βούτσκοβιτς, Γιάνοβιτς, Βουκάσοβιτς, Τσέτκοβιτς.

Η βαθμολογία

  • Πανιώνιος 11
  • Πρίμορατς Κότορ 9
  • ---------------------------
  • Ορτίτζα 6
  • Τριέστε 4

Η 6η αγωνιστική (9/12)

  • Τριέστε - Πανιώνιος
  • Πρίμορατς - Ορτίτζια

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ