ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη 7-13

Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη 7-13
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη νίκησε 13-7 τον Παναθηναϊκό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, πραγματοποίησε το 2-0 στις νίκες και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1 Ανδρών.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη είναι και φέτος το ζευγάρι των τελικών της Α1 Ανδρών. Μετά τον Ολυμπιακό έτσι και η Βουλιαγμένη "καθάρισε" εύκολα τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 13-7 των "πρασίνων" στο Ιλίσιο κολυμβητήριο στο δεύτερο παιχνίδι.

Με περισσότερες λύσεις η Βουλιαγμένη πήρε το παιχνίδι στην περιφέρεια. Προηγήθηκε για πρώτη φορά με τέσσερα γκολ με 7-3 στο τρίτο οκτάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο η διαφορά άνοιξε και άγγιξε τα έξι γκολ με τον Αρτίν Ελμισιάν να σκοράρει στην κόντρα στην εκπνοή του αγώνα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Θανάσης Χρυσοσπάθης με τέσσερα γκολ.

Δείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου στο "Παπαστράτειο", ένα 48ωρο αργότερα οι δύο φιναλίστ θα συναντηθούν στο Λαιμό. Στις 27 Απριλίου έχει οριστεί να διεξαχθεί ο τρίτος τελικός στον Πειραιά. Αν χρειαστούν τέταρτος και πέμπτος αγώνας αυτοί θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου στο Λαιμό και στις 30 Απριλίου στο "Παπαστράτειο" αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη θέση πρέπει να συμπληρώσει δύο νίκες (22, 24 και 27 Απριλίου οι αγώνες).

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 3-3, 1-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης 1, Πανταζόπουλος, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Σπυρόπουλος, Γερακούδης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Γούβης 1, Βελώνιας 1, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 4, Μιράλης 2, Τίγκας 1, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ