ΕΛΛΑΔΑ

Ουγγαρία - Ελλάδα 9-10: Κατάθεση ψυχής από την Εθνική πόλο Νεανίδων και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου

Ουγγαρία - Ελλάδα 9-10: Κατάθεση ψυχής από την Εθνική πόλο Νεανίδων και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου

Η Εθνική πόλο νεανίδων προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Βελιγραδίου, μετά τη νίκη που σημείωσε επί της Ουγγαρίας με 10-9.

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων πέτυχε μια άνετη νίκη επί της Ουγγαρίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι. Οι Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τις ΗΠΑ που νίκησαν στον άλλο ημιτελικό την Ιταλία με 18-9. Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (8/8) στις 21:30.

Οι παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη πραγματοποίησαν μια μεστή εμφάνιση και πέτυχαν πανάξια νίκη επί των Μαγυάρων επικρατώντας με 10-9, έχοντας ως μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Φωτεινή Τρίχα, η οποία σημείωσε τέσσερα γκολ.

Η Εθνική μας είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο, ωστόσο στο τέλος κινδύνεψε να ηττηθεί. Η Εθνική μας μπήκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, προηγούμενη 10-5, ωστόσο η Ουγγαρία κυνήγησε την ανατροπή, παίζοντας εξαιρετικά και μείωσε σε 10-9, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-2, 1-4, 4-0

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου, Τορνάρου, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μ.Μπενκζούρ): Τόρμαν, Όμπελι, Φέκετε, Χάιντου, Μάσκαϊ, Γιονκλ, Γιέντβεϊ, Βάρο, Ζέγκεντι, Κόκα, Ίρμες, Μπόνκα, Γκολοπέντζα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ