ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός
Αφρουδακης Γιώργος

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είναι για ακόμα μία χρονιά ο Ολυμπιακός

Μετά και από μία μίνι εκκαθάριση που έγινε στο ρόστερ της ομάδας, οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάζονται υπερπλήρεις σε όλες τις θέσεις. Οι Γιώργος Αφρουδάκης και Μπόμπαν Νίκιτς, αποτελούν το κορυφαίο δίδυμο φουνταριστών στην Ελλάδα και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.
Από εκεί και πέρα, η απόκτηση του Χρήστου Αφρουδάκη, ανεβάζει ακόμα περισσότερο την περιφερειακή δύναμη των Πρωταθλητών, που αποτελείται από την αφρόκρεμα του ελληνικού πόλο.

Ηρθαν: Χ. Αφρουδάκης (Εθνικός)

Εφυγαν: Σαλπαδήμας (Ν.Ε. Πατρών), Πλατανίτης (Ν.Ε. Πατρών), Γ. Κόχειλας (Π. Φάληρο), Κατσουλάκης (Π. Φάληρο)

Ρόστερ: Τερματοφύλακες: Νίκος Δεληγιάννης (31), Χρήστος Φλώρος (25), Διονύσης Σταθόπουλος (29), Παναγιώτης Γαβριελάτος (22).

Αμυντικοί: Τάσος Σχίζας (30), Αντρίγια Κομάντινα, Κροατία (30).

Περιφερειακοί: Χρήστος Αφρουδάκης (23), Θοδωρής Χατζηθεοδώρου (31), Αργύρης Θεοδωρόπουλος (26), Βαγγέλης Δελακάς (22), Γιώργος Ντόσκας (24), Στέφανος Σάντα (32), Τίχομιλ Βράνιες, Κροατία (30).

Φουνταριστοί: Νικήτας Κόχειλας (24), Σλόμπονταν Νίκιτς, Σερβία (24), Γιώργος Αφρουδάκης (31)

Το νταμπλ στην Ελλάδα και η είσοδος στον τελικό της Ευρωλίγκας, είναι οι στόχοι της ομάδας, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Πάτερο: " Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη, όπως πέρυσι και λίγο παραπάνω. Φαβορί για τον τίτλο θεωρητικά είμαστε εμείς, θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα. Εύχομαι το επίπεδο των παιχνιδιών να είναι λίγο καλύτερο από πέρσι, έτσι ώστε να βοηθηθούν και οι ομάδες στις υποχρεώσεις τους στα κύπελλα Ευρώπης και η Εθνική στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες και από πέρυσι έχει ο Ολυμπιακός, για την κατάκτηση του νταμπλ, σύμφωνα με τον αρχηγό του, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου: " Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα και το κύπελλο δηλαδή και να προκριθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκας, έστω και αν υπάρχει το ντεζαβαντάζ της τιμωρίας της έδρας μας με τρεις αγωνιστικές, αν και ελπίζουμε να μειωθεί στην έφεση που έχουμε ασκήσει. Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, διότι ο Εθνικός, που σίγουρα θα είναι καλή ομάδα, χωρίς ξένους έχει χάσει λίγη από τη δυναμική του. Εύχομαι το Πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά και να είναι υψηλού επιπέδου, διότι υπάρχει το προολυμπιακό τουρνουά το Μάρτιο και οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να έρθει η πρόκριση της Εθνικής".
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ