ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπογράφτηκε η σύμβαση μίσθωσης του χώρου για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Υπογράφτηκε η σύμβαση μίσθωσης του χώρου για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ
EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη (28/06) υπογράφτηκε η σύμβαση μίσθωσης του χώρου όπου θα ανεγερθούν οι νέες εγκαταστάσεις κολύμβησης και πόλο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Υπεγράφη, σήμερα, κατόπιν πλειοδοτικού διαγωνισμού, η συμβολαιογραφική πράξη εκμίσθωσης συγκεκριμένης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ προς τον Ολυμπιακό ΣΦΠ.

Αποκλειστικός σκοπός της είναι η κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.), το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 κλειστές πισίνες (μία ολυμπιακών διαστάσεων 50μ και μία βοηθητική), Βοηθητική Δεξαμενή, Συνεδριακό Κέντρο και λοιπούς Βοηθητικούς χώρους.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα, έγινε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες αθλητές του υδάτινου στίβου να προπονούνται σε συνθήκες αντάξιες των επιδόσεων και των επιτυχιών που συστηματικά μας χαρίζουν απλόχερα.

Τέλος, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δίνουμε, επιτέλους, λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Πλέον, ενωμένοι για τον υδάτινο αθλητισμό, προχωράμε. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε μαζί».

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι, που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας.

Τα κορυφαία στην Ευρώπη, τμήματά μας τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις Εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Θυμηθείτε την αυτοψία του SPORT24 στο χώρο όπου θα γίνει το νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ