ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 9-5

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 9-5
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών στο κατάμεστο "Παπαστράτειο" με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (19/5) στο Λαιμό.

Με πάθος για να κάνει το 1-1 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-5 της Βουλιαγμένης στο δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών. Με την υποστήριξη 700 οπαδών του Ολυμπιακού οι "ερυθρόλευκες" ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών. Ο τρίτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον Λαιμό τη Δευτέρα (19/5, 20.00, live από το Sport24.gr).

Με το σχεδόν τέλειο ποσοστό στην παίκτρια παραπάνω (6/8) ο Ολυμπιακός σε συνδυασμό με την ασφυκτική άμυνα ζώνης πήρε τα ηνία μετά το 2-2.

Η Εύη Τετζαλίδου διαμόρφωσε το 4-2 με το τέταρτο γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες στην παίκτρια παραπάνω (4/4). Παρότι η Βουλιαγμένη μείωσε (4-3) με τη Χριστίνα Τσουκαλά με ένα άπιαστο σουτ από την περιφέρεια (σ.σ. 2/16 η Βουλιαγμένη, 2/16 ο Ολυμπιακός σε ολόκληρο τον αγώνα), η άμυνα της Βουλιαγμένης δεν είχε αντίδοτο στη Μπάρμπαρα Μπούικα και στις αδερφές Πλευρίτου.

Θυμηθείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα

Τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα η Ουγγαρέζα φουνταριστός διαμόρφωσε το 9-3, σερί 5-0 για τον Ολυμπιακό. Στο... παιχνίδι είχαν μπει και οι δύο τερματοφύλακες, η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Έλενα Κούβδου σε συναγωνισμό μεγάλων επεμβάσεων.

Η Βουλιαγμένη εγκλωβίστηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού, δεν πέτυχε γκολ σε πέντε ευκαιρίες που έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα και όταν ο αγώνας είχε κριθεί, κατάφερε να σκοράρει η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Έδωσε μάχες και μετά το πρώτο της γκολ έπαιζε με σκισμένο μαγιό, διαμορφώνοντας σε αυτή την κατάσταση το τελικό 9-5 ένα λεπτό και 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 9-5
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Χάρης Παυλίδης (Ολυμπιακός): " H ομάδα ήταν πολύ καλύτερη σήμερα και αυτό οφείλεται στο κόσμο μας που μας στήριξε πολύ.Μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και γι άλλη μια φορά φάνηκε πως η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτά τα ματς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κολυμπήσαμε πολύ και είχαμε ενθουσιασμό".

Κώστας Δήμου (Βουλιαγμένη): " Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και είχαμε πολύ άγχος χωρίς λόγο. Αυτό μας στοίχισε γιατί εκνευριστήκαμε και μας ξέφυγε το σκορ".

Tα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-0, 2-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Χ.Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ε. Πλευρίτου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Μ. Πλευρίτου 2, Β. Πλευρίτου, Μπούικα 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 1, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Ιφ. Μαυρωτά, Βαρελίδη.

Τρίτος ο Ηρακλής

Νωρίτερα, ο Ηρακλής "σφράγισε" την τρίτη θέση. Ο "γηραιός" επικράτησε στα πέναλτι με 13-12 (8-8 ο αγώνας στην κανονική διάρκεια) της Γλυφάδας στο Παλαιό Φάληρο και πήρε τη δεύτερη νίκη που χρειαζόταν. Η Μαρίνα Φλώρου σημείωσε το πέναλτι με το οποίο κρίθηκε ο αγώνας.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-2, 2-1 (κ.α), 4-5 (πεν.)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΛΥΦΑΔΑ (Α.Καμμένου):Παπαϊωάννου, Κανέτι 1 , Ιωσηφίδου , Μαμόγλου 2 , Αντωνίου, Οικονομοπούλου 3 , Μιμίδη 3, Παπαναστασίου, Δράκου 1, Πάτρα Ειρ., Ελευθεριάδου 1, Πάτρα Μ. 1 Νικολοπούλου, Λούδη, Τσελέντη, Κωνσταντά

ΗΡΑΚΛΗΣ (Π. Ιωακειμίδης): Γούλα, Μαλέτσκα, Αβράμη, Τζελέπη , Τζίμα 2, Τριχολίδου , Ζάντου 4, Καρυπίδου Μ., Φλώρου Χρ. 4, Φλώρου Μαρ. 2, Καρυπίδου Η. 1 , Σωτηρέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ