Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Τη Δευτέρα (28/3) η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 της EuroLeague

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό στην Α1 Πόλο Γυναικών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό στην Α1 Πόλο Γυναικών EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως οι φίλοι των ερυθρολεύκων θα έχουν τη δυνατότητα από τη Δευτέρα (28/3) να αγοράσουν εισιτήρια για το Final 4 της EuroLeague που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου.

Η LEN έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν το Final 4 της EuroLeague στο πόλο γυναικών το διήμερο 2-3 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (24/3) η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την εξάντλησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στο Κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την εξάντλησή τους και θα πραγματοποιείται:

• Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 10:00-15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κερκίδα), 20€ (καρεκλάκια κεντρικής κερκίδας), 200€ (Court Seats).

* Τα συλλεκτικά εισιτήρια, Court Seats που ισχύουν και για τις δύο ημέρες εξασφαλίζουν πρόσβαση στο VIP Lounge όπου θα παρέχονται υπηρεσίες catering καθώς και τη δυνατότητα φωτογράφισης με την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και την κούπα, σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου.

Για τη διοργάνωση του Final 4 δεν ισχύει, το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ούτε και τα διαρκείας Πόλο".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ