ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Τεράσα 11-5: Ξεκίνησαν με το δεξί οι ερυθρόλευκες

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τεράσα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τεράσα EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε απέναντι στην Τεράσα, επικρατώντας της ισπανικής ομάδας με 11-5 και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά του να υπερασπιστεί το στέμμα του στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ρίχθηκε στη μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ξεκινώντας με το δεξί, αφού το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) επικράτησε με 11-5 της Τεράσα στον Πειραιά στην πρεμιέρα των ομίλων της Euroleague. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του στέμμα της στην Ευρώπη.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους, καθώς ήταν εξαιρετικές στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν ακόμα και με 7-1. Η Ισπανίδες προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά και μείωσαν σε 7-4, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και καθάρισε το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 2-2, 2-1

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Τεράσα: Ντομίν Πέρεζ, Πάστορ, Πανιτσέλο 1, Ορτίζ 1, Καντέρο, Καρντόνα, Τεν Μπροκ, Πένια 2, Κουέντα, Κάμους, Ντομένεκ, Λέιτον 1, Άρκας

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο (11/12)

17:30: Ολυμπιακός- Ρόμα

19:15: Εθνικός-Τεράσα

Κυριακή (12/12)

10:30: Ρόμα-Τεράσα

12:15: Ολυμπιακός-Εθνικός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ