ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ρόμα 15-8: Άνετη επικράτηση για τις ερυθρόλευκες και πρόκριση στα νοκ-άουτ της Euroleague

Η Ελένη Ξενάκη πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρόμα
Η Ελένη Ξενάκη πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρόμα EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ρόμα με 15-8, έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Euroleague του πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Ρόμα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague πόλο γυναικών στο Παπαστράτειο, με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν με 15-8 και να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης ήταν η Ελένη Ξενάκη, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ δύο γκολ πρόσθεσε η Πλευρίτου.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, καθώς οι κολυμβήτριες του Χάρη Παυλίδη δυσκολευόντουσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα το σκορ του πρώτου οκταλέπτου να είναι 2-2. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, οι ευρωπαίες πρωταθλήτριες βρήκαν την ηρεμία και διάβασαν τη σκληρή άμυνα της Ρόμα.

Με το ίδιο μοτίβο κινήθηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και επικράτησε 5-1, ενώ χαλάρωσε στο τελευταίο οκτάλεπτο με αποτέλεσμα να κερδίσει στο τέλος και να σφραγίσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Ακολουθεί μετά τη αναμέτρηση του Εθνικού με την Τεράσα. Αν ο Εθνικός επικρατήσει θα δώσει με τον Ολυμπιακό τη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο.

Οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 5-1, 3-3

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων

Παρασκευή (10/12)

18:30: Ολυμπιακός-Τεράσα 11-5

20:15: Εθνικός-Ρόμα 14-5

Σάββατο (11/12)

17:30 Ολυμπιακός- Ρόμα 15-8

19:15: Εθνικός-Τεράσα

Κυριακή (12/12)

10:30: Ρόμα-Τεράσα

12:15: Ολυμπιακός-Εθνικός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ