CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Αυτή είναι η αντίπαλος των ερυθρόλευκων στο Final Four του Champions League

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Αυτή είναι η αντίπαλος των ερυθρόλευκων στο Final Four του Champions League
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με το σκουφάκι του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στη Βουλιαγμένη για την Α1 πόλο ανδρών INTIME SPORTS

Τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Final Four του Champions League πόλο ανδρών έμαθε ο Ολυμπιακός, με την υπερδύναμη σε Ιταλία και Ευρώπη, Προ Ρέκο, να είναι το τελευταίο εμπόδιο των ερυθρόλευκων πριν την επιστροφή του σε τελικό της διοργάνωσης μετά από πέντε χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στον Β' όμιλο της προημιτελικής φάσης του Champions League πόλο ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση πίσω από τη Φερεντσβάρος και πήραν την πρόκριση για το πρώτο τους Final Four μετά από τρεις σερί αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ τη σεζόν 2019/20 η διοργάνωση είχε διακοπεί ελέω κορωνοϊού.

Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την ευρωπαϊκή υπερδύναμη τα τελευταία χρόνια, Προ Ρέκο, καθώς μετράει 11 κατακτήσεις Champions League, είναι η πολυνίκης του θεσμού, με τις τρεις εξ αυτών να είναι τα τελευταία τρία χρόνια.

Η ιταλική ομάδα νίκησε με 15-7 τη Νόβι Μπέγκραντ και βγήκε πρώτη στον Α' όμιλο της προημιτελικής σειράς, με συνέπεια το έργο του Ολυμπιακού για την επιστροφή σε τελικό της διοργάνωσης να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε Final Four του Champions League πόλο ανδρών ήταν την αγωνιστική περίοδο 2017/18, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 9-7 στον τελικό και να πανηγυρίζουν τη δεύτερη κούπα τους.

Θυμίζουμε ότι η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, το τριήμερο 5-7 Ιουνίου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four

  • Προ Ρέκο - Ολυμπιακός
  • Φερεντσβάρος - Νόβι Μπέογκραντ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ