ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκες απέναντι στη Ματαρό στη μάχη του Final Four του Champions League

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκες απέναντι στη Ματαρό στη μάχη του Final Four του Champions League
Ολυμπιακός εναντίον Αλίμου για την Α1 πόλο γυναικών INTIME SPORTS

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται το Σάββατο (20/4) στις 15:00 στη μάχη του Final Four του Champions League απέναντι από την ισπανική Ματαρό.

Μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία τα τελευταία -τουλάχιστον- 10 χρόνια, θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες στο άθλημα, μίας κι από το 2014 μετράει επτά ευρωπαϊκά τρόπαια (τρία Champions League, ένα LEN Trophy, τρία Super Cup).

Οι ερυθρόλευκες βρίσκονται στη Βαρκελώνη με όνειρα και φιλοδοξίες και στόχο να φτάσουν στην κατάκτηση του όγδοου ευρωπαϊκού τους τίτλου.

Την Παρασκευή (19/4) με διπλή προπόνηση η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην υπερσύγχρονη "Piscina Nova de l' Escullera" και δήλωσε έτοιμη για το Final-4 του Champions League.

Το Σάββατο (20/4) στις 15:00 (LEN TV), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ισπανική Ματαρό στο κολυμβητήριο της Μπαρτσελόνα, στον κρίσιμο ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στον κυριακάτικο (21/4) τελικό, κόντρα σε μία εκ των Σαμπαντέλ και Σαν Αντρέου (επίσης ισπανικές).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ