CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Ντινάμο Τιφλίδας 19-10: Έκαναν το καθήκον τους οι ερυθρόλευκοι πριν τον τελικό με την Προ Ρέκο

Ο Δήμου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού
Ο Δήμου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε 19-10 της Ντινάμο Τιφλίδας και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προ Ρέκο με έπαθλο τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Δίχως κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε 19-10 της Ντινάμο Τιφλίδας και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προ Ρέκο με έπαθλο τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με τον Δήμου να σταματά στα πέντε γκολ κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στη νίκη.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός με όπλο την άμυνά του από την αρχή κυριάρχησε στον αγώνα και επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση και κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 5-1.

Η Ντινάμο κατάφερε να μειώσει στα τρία γκολ (6-3), όμως ο Ολυμπιακός απάντησε με επί μέρους 3-0 με τέρματα των Φιλίποβιτς και Δήμου (2 γκολ) για να κλείσει το δεύτερο οκτάλεπτο με το σκορ στο 9-3.

Στη συνέχεια του αγώνα είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία με τον Ολυμπιακό να είναι το απόλυτο αφεντικό μέσα στην πισίνα και να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Γεωργιανούς.

Το μόνο που έμελλε να δούμε ήταν το τελικό σκορ με τον Δερβίση να διαμορφώνει το 19-10 με κόντρα στα 13 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε.

Ολυμπιακός - Ντινάμο Τιφλίδας 19-10

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 6-3, 4-4

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 2, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

Ντινάμο Τιφλίδας: Ραντμάντζε, Κιριακίντι, Αχβλεντιάνι 6, Τζιχτσιαρένκα 1, Κεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 1, Μέσχι, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι 1, Γκιοργκάντζε, Μαλισάου 1, Πιέσιτσαβ, Τζιάπιας

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ