ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - ΝΟΒ στους "8" του Κυπέλλου γυναικών, τα ζευγάρια στους "16" των ανδρών

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό στην Α1 Πόλο Γυναικών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό στην Α1 Πόλο Γυναικών EUROKINISSI

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/1) η κλήρωση των αγώνων των προκριματικών φάσεων στο Κύπελλο Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών. Ντέρμπι Ολυμπιακός - Βουλιαγμένης στις γυναίκες, Απόλλων - Ολυμπιακός στους άνδρες.

Πρόωρο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, ανέδειξε η σημερινή (25/1) κλήρωση των προημιτελικών του κυπέλλου πόλο γυναικών. Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 2 Φεβρουαρίου στον Πειραιά και η ρεβάνς στις 28/2 στο Λαιμό. Οι νικήτριες ομάδες των τεσσάρων ζευγαριών θα προκριθούν στο Final-4 το διήμερο 22-23 Μαρτίου.

Η ΚΟΕ είχε ανακοινώσει αρχικά ότι θα μετάσχουν οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Α1 γυναικών, αλλά αποφασίστηκε τελικά να μετάσχουν οι ομάδες που θα βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα στο φινάλε του πρώτου γύρου (29/1). Έτσι, μπήκαν στην κληρωτίδα δύο μπαλάκια με άγνωστες ομάδες, που αντιστοιχούν στον 7ο και τον 8ο της Α1, θέσεις που διεκδικούν τρεις ομάδες (ΝΕ Πατρών, Λάρισα και Ρέθυμνο).

Στους άνδρες βγήκε επίσης δυνατό ζευγάρι στους "16", αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό, ενώ η Βουλιαγμένη αναμετράται με τον Παναθηναϊκό και ο Εθνικός με την ΑΕΚ. Οι οκτώ ομάδες στη συνέχεια, θα αγωνιστούν στην προημιτελική Φάση (2 Μαρτίου) και οι νικήτριες (σε νοκ άουτ επίσης παιχνίδια) προκρίνονται στο Final-4 (22-23 Μαρτίου).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός

Πανιώνιος - ΟΥΚ Βόλου

ΠΑΟΚ ERGO DOMUS - ΝΟ Χίου

Άρης Θεσσαλονίκης - Υδραϊκός

Εθνικός Πειραιά - ΑΕΚ

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΓΣ Περιστερίου

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου - ΝΟ Χανίων

ΝΟ Βουλιαγμένης - Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ - 8η Ομάδα Α1

ΑΝΟ Γλυφάδας i Repair - Πανιώνιος

Εθνικός Nobel Hellas - 7η Ομάδα Α1

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ