ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κομβική πρεμιέρα για τους ερυθρολεύκους στο νέο Champions League

Ο Γιάννης Φουντούλης
Ο Γιάννης Φουντούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει την Τρίτη μια κρίσιμη "μάχη" στο Παπαστράτειο κόντρα στη Γιουγκ στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του νέου Champions League, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Στην αγωνιστική περίοδο 2023-24 "μπαίνει" επισήμως, την Τρίτη (26/9) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους κατευθείαν από τα βαθιά, αφού κάνουν πρεμιέρα στο νέο Champions League.

Συγκεκριμένα, στις 19:00 (ΕΡΤ Sports 1), οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής του θεσμού (τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων), ο Ολυμπιακός ξεκινά μ' ένα πολύ καθοριστικό ματς για τη συνέχεια του ομίλου, αντιμετωπίζοντας την ισχυρή κροατική ομάδα στον Πειραιά.

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν συμμετέχει στον Β' όμιλο του Champions League, έναν εκ των δυσκολότερων, με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και τη Γιουγκ, την πιο ισχυρή από τα προκριματικά.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κι ο δεύτερος κάθε ομίλου παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος συνεχίζουν στους «8» του Euro Cup.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ