ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η μάχη κόντρα στο φαβορί και το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Four του Champions League πόλο

Ολυμπιακός: Η μάχη κόντρα στο φαβορί και το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Four του Champions League πόλο
Ο Γιάννης Φουντούλης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας INTIME SPORTS

Το Final Four του Champions League πόλο ανδρών είναι προ των πυλών, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στη μάχη για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης μετά από έξι χρόνια. Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Μάλτα, Βαλέτα, εκεί που το βράδυ της Τετάρτης (4/6, 20:00) ξεκινάει το Final Four του Champions League πόλο, με τους "ερυθρόλευκους" να δίνουν και πάλι το παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης μετά από πέντε χρόνια.

Οι Πειραιώτες θα κληθούν αντιμετωπίσουν την ευρωπαϊκή υπερδύναμη Προ Ρέκο, καθώς μετράει 11 κατακτήσεις Champions League, είναι η πολυνίκης του θεσμού, με τις τρεις εξ αυτών να είναι τα τελευταία τρία χρόνια.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε Final Four του Champions League πόλο ανδρών ήταν την αγωνιστική περίοδο 2017/18, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 9-7 στον τελικό και να πανηγυρίζουν τη δεύτερη κούπα τους.

Τη φετινή σεζόν Ολυμπιακός και Προ Ρέκο έχουν δώσει δύο ματς μεταξύ τους, αμφότερα για τη φάση των ομίλων, με τους ιταλικούς να επικρατούν και στα δύο με ένα γκολ διαφορά τόσο εντός έδρας (12-11), όσο και εκτός (11-10).

Σε περίπτωση που οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν κάνουν την υπέρβαση θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής (7/7, 22:00), εκεί που θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Νόβι Μπέογκραντ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Four

Ημιτελικά

  • 5/7 20:00 Προ Ρέκο - Ολυμπιακός
  • 5/7 22:00 Φερεντσβάρος - Νόβι Μπέογκραντ

Μικρός Τελικός

  • 7/7 20:00 Ηττημένος ζευγαριού Προ Ρέκο/Ολυμπιακός - Ηττημένος ζευγαριού Φερεντσβάρος/Νόβι Μπέογκραντ

Τελικός

  • 7/7 22:00 Νικητής ζευγαριού Προ Ρέκο/Ολυμπιακός - Νικητής ζευγαριού Φερεντσβάρος/Νόβι Μπέογκραντ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ