ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη μάχη με τη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στο Final Four του Champions League

Στιγμή απο το Ολυμπιακός - Γλυφάδα για την Α1 κατηγορία πόλο ανδρών
Στιγμή απο το Ολυμπιακός - Γλυφάδα για την Α1 κατηγορία πόλο ανδρών EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (23/04, 18:00, EPT Sports 2), την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, σ' ένα κρίσιμο ματς με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Τρίτη (23/04, 18:00, EPT Sports 2 και LIVE από το SPORT24) στη μάχη της Ευρώπης, με την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την κρίσιμη 4η αγωνιστική του Final Four του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τη βοήθεια του κόσμου τους, θέλουν τη νίκη επί των πρωτοπόρων του ομίλου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Μάλτα.

Στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τους Ούγγρους στο Παπαστράτειο, οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λόντσαρ (αποβλήθηκε αυστηρά στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια, 39 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε), αλλά στα θετικά, θα έχουν στην αποστολή τους τον Νικολαΐδη, δυόμισι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ