ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Εθνικός 9-5: Στις ερυθρόλευκες το ευρωπαϊκό ντέρμπι του Πειραιά

Ολυμπιακός - Εθνικός 9-5: Στις ερυθρόλευκες το ευρωπαϊκό ντέρμπι του Πειραιά
INTIME

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ευρωπαϊκό ντέρμπι του Πειραιά στο πόλο γυναικών καθώς επικράτησε του Εθνικού με 9-5 και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου στη EuroLeague.

Το ντέρμπι του Πειραιά στις γυναίκες για τη EuroLeague κατέληξε στα χέρια του Ολυμπιακού που επικράτησε του Εθνικού στο Παπαστράτειο με 9-5 και ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων στην πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει πλέον στα προημιτελικά της διοργάνωσης έχοντας κάνει το απόλυτο με 3/3 νίκες και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Εθνικός έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στις "8" της διοργάνωσης, με τον Εθνικό να τερματίζει στην δεύτερη θέση του ομίλου. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου με 4 τέρματα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 2-3, 4-1, 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 4, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη, Τριχά, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ, Β. Πλευρίτου, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Μάρκο Μίσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ελληνιάδη, Κοντονή 1, Μπάκοτς 1, Χατζηκυριακάκη, Αλ. Μπενέκου 1, Μπέτα, Στ. Χαραλαμπίδη 1, Ι. Μπενέκου, Καραμπέτσου, Τζόνσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ