CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός Champions League πόλο: Οι αντίπαλοι των ερυθρόλευκων στα προημιτελικά

Ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Προ Ρέκο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Προ Ρέκο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League στο πόλο ανδρών και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος και Μπρέσια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League στο πόλο ανδρών με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους αντιπάλους του.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τις Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος και Μπρέσια με τις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Οι Όμιλοι

Α' Όμιλος

  1. Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία)
  2. Προ Ρέκο (Ιταλία)
  3. Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία)
  4. Μαρσέιγ (Γαλλία)

Β' Όμιλος

  1. Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)
  2. Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
  3. Μπρέσια (Ιταλία)
  4. Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Η συνέχεια της διοργάνωσης

Οι ομάδες θα πέσουν ξανά στην πισίνα στις 8 Μαρτίου αφού μεσολαβεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες με Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, στην επόμενη φάση δεν θα έχουμε το καθιερωμένο Final Eight, αφού αυτό έχει αντικατασταθεί από Final Four.

Οι οκτώ ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους από τους οποίους οι δύο πρώτοι θα προκριθούν στο Final 4. Φέτος, η ομάδα που θα φιλοξενήσει το Final Four δεν παίρνει απευθείας την πρόκριση και θα πρέπει να την κερδίσει μέσα στην πισίνα.

Το πρόγραμμα των έξι αγωνιστικών των "8"

  1. 8–9 Μαρτίου
  2. 19–20 Μαρτίου
  3. 2-3 Απριλίου
  4. 23–24 Απριλίου
  5. 3–4 Μαΐου
  6. 14–15 Μαΐου

Final Four

  • Ημιτελικοί: 6 Ιουνίου
  • Τελικός: 8 Ιουνίου
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ