ΠΟΛΟ

Ο Ολυμπιακός "πάλεψε" με το "θηρίο"

Ο Ολυμπιακός "πάλεψε" με το "θηρίο"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 10-9 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα προημιτελικά του Euro League. Υπάρχει και η παρηγοριά του LEN Trophy.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του στο Euro League. Οι "ερυθρόλευκες" γνώρισαν την ήττα με 10-9 από τη Σαμπαντέλ στο "Παπαστράτειο" στον πρώτο προημιτελικό.

Αν δεν καταφέρουν να ανατρέψουν τη διαφορά στον επαναληπτικό της 12ης Μαρτίου απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, τότε θα αγωνιστούν στο final-4 του LEN Trophy.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας. Η Σαμπαντέλ προηγήθηκε με δύο γκολ (στα 4'55'' πριν το τέλος του β'οκταλέπτου) με προσποίηση της Εσπάρ στην (τερματοφύλακα) Διαμαντοπούλου.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (7-6 στα μισά της τρίτης περιόδου) με την Μπούικα. Όμως η Σαμπαντέλ στην εκπνοή του οκταλέπτου ισοφάρισε με την Σέιντμαν (τέσσερα γκολ απόψε).

Οι Ισπανίδες έφυγαν με διαφορά δύο γκολ και πάλι προτού η Αβραμίδου διαμορφώσει το 10-9 με γκολ στην παίκτρια παραπάνω στα 4'38'' για το τέλος. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα της Μπούικα, αλλά οι διαιτητές δεν το έδωσαν.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 4-3, 1-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ., Σόρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β.,Μπούικα 3, Βασιλακοπούλου Μ.,Μπρον Νοξ 1, Σταματοπούλου.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Γκ. Βιδάλ): Έστερ, Ορτίθ Ρέγες 1, Γιακέτ Εσπάρ 1, Μόρα Πέρεθ, Σουκς 2, Παρέχα 1, Κορδομπές, Γκαρσία Γκοντόυ 1, Πένια Καρράσκο, Σέιντμαν 4, Ντομενέκ Μοράλες, Φόρκα Αρίθα, Τερράδο Μεχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ