ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

LEN Euro Cup: Στην οκτάδα προκρίθηκαν Βουλιαγμένη και Εθνικός

LEN Euro Cup: Στην οκτάδα προκρίθηκαν Βουλιαγμένη και Εθνικός
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη και ο Εθνικός έκαναν το 2/2 στον όμιλο τους επικρατώντας κόντρα στην Σπαντάου και την Νις αντίστοιχα και σφράγισαν την παρουσία τους στην οκτάδα του Euro Cup.

Την πρόκρισή τους στις "8" του Euro Cup σφράγισαν η Βουλιαγμένη και ο Εθνικός μετά τις δύο μεγάλες νίκες που πέτυχαν το βράδυ του Σαββάτου (14/01).

Στο πρώτο χρονικά ματς ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν εξαιρετικός και επικράτησε 23-8 της Γερμανικής Σπαντάου. Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο ξέσπασμα που έκαναν τα κορίτσια του ΝΟΒ στην τρίτη περίοδο.

Εκεί μετέτρεψαν το 10-5 του ημιχρόνου σε 17-5 και η σεμνή τελετή ουσιαστικά τελείωσε. Το τελικό 23-8 ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων με τις Γιαννοπούλου και Αγγελίδη να έχουν από τέσσερα γκολ.

Αύριο (15/1) η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τους αγώνες της στον όμιλο με τη συνάντηση απέναντι στη γηπεδούχο Λιλ (12:45).

Λίγο αργότερα ο Εθνικός επικράτησε 15-9 της Νις. Κλειδί για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Εθνικός μπήκε από την αρχή σε ρόλο οδηγού και προηγήθηκε με 4-0.

Στη συνέχεια του αγώνα ο σύλλογος του Πειραιά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και έφτασε εύκολα στη νίκη με 15-9 έχοντας για πρώτη σκόρερ την Κοντονή με πέντε τέρματα.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 23-8

Τα οκτάλεπτα: 7-4, 3-1, 7-0, 6-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 3, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 4, Κρασσά 2, Τανκέεβα 2, Ράιτ 3, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη 3, Μιμίδη, Αγγελίδη 4, Ε. Πάτρα.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ: Μίλιχιχ, Κοχ, Λίντερ 1, Ντάικε 2, Βέμπερ, Μπουσαουέροβα 3, Ζέλμερ, Ντόρις, Ζίρμπους 1, Ρίλεϊ 1, Χάουτον, Τουτουσάουζ, Όλντενμπουργκ.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΙΣ 15-9

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-3, 4-3, 4-3

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Κλαψιανού, Κοντονή 5, Κατσιμπρή 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 2, Ρακιντζή 1, Κανετίδου, Μπενέκου Ιόλη 1, Άντριους 1, Μπεκρή.

TAGS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ