ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

LEN Euro Cup: Αήττητοι στους "8" Εθνικός και Βουλιαγμένη

Η Αθηνά Γιαννοπούλου στην αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό
Η Αθηνά Γιαννοπούλου στην αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Εθνικός και η Βουλιαγμένη ολοκλήρωσαν αήττητοι την πορεία τους στον όμιλο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του LEN Euro Cup.

Με θριαμβευτικό τρόπο ο Εθνικός Nobel Hellas σφράγισε την πρόκρισή του στην οκτάδα του Euro Cup. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ντέρμπι με τα όλα του, επικράτησε 12-11 της Ουγγρικής Έγκερ και κατέλαβε αήττητος τη πρώτη θέση στον Α’ όμιλο που φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά. Μαζί του συνεχίζει και η Έγκερ, που πέρασε ως δεύτερη.

Το τέρμα που έκρινε το ντέρμπι κορυφής σημείωσε η Σαρλίζ Άντριους 4:37 από τη λήξη. Νωρίτερα, 5:29 από τη λήξη η Φοίβη Χατζηκυριακάκη είχε ισοφαρίσει σε 11-11. Ο Εθνικός Nobel Hellas προηγήθηκε μία και μοναδική φορά στο σκορ αλλά ήταν αρκετή…

Στη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε και με τρία γκολ πίσω στο σκορ (5-2) αλλά βεβαίως δεν κατέθεσαν τα όπλα και έφτασαν στη θριαμβευτική πρόκριση.

Πρώτος και αήττητος προκρίθηκε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στην οκτάδα του Euro Cup. Στο ντέρμπι κορυφής του Γ’ ομίλου, θριάμβευσε με 19-15 της Λίλ μέσα στην έδρα της, καθώς η Γαλλική ομάδα φιλοξένησε τους αγώνες.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, και έκλεισε το ημίχρονο με 10-7. Η Λιλ πλησίασε στο γκολ (10-9) αλλά η Ελληνική ομάδα, εμφανώς καλύτερη, ξέφυγε πάλι με 2-3 ακόμα και 4 τέρματα (14-10) και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε. Λίγο πριν τη λήξη, η Σταματίνα Καϊάφα έδωσε διαφορά και πέντε τερμάτων στην ομάδα της (19-14).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΛΙΛ (ΓΑΛΛΙΑΣ) 19-15

Τα οκτάλεπτα: 6-5, 4-2, 5-6, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 3, Τανκέεβα 3, Ράιτ 5, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

ΛΙΛ: Ρικρό, Ουσάς, Μπαές, Φιτέγ, Αρντί 4, Ντάικε 1, Κορντονσκάγια 4, Μποβαλί 1, Χέρτζκα 2, Ο‘ Ράιλι, Μεϊχέρ 1, Κοτσέτοβα 2, Λεφέμπρβ.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΕΓΚΕΡ (ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ) 12-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-4, 3-2

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 3, Μπενέκου Αλκ., Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 2, Μπεκρή.

ΕΓΚΕΡ: Κις, Γιάνκσο, Μπόρσι, Πάρκες 2, Μόλναρ, Κατόνα 1, Σ.Ζίλαγκι, Τζίγκανι, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ 4, Ντ. Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς.

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

TAGS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ