ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κραβαρίτης: "Η Ελευθεριάδου είναι η σταρ του σημερινού παιχνιδιού, όμως η δουλειά είναι ομαδική"

1   2023-2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
1 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της μεγάλης "ερυθρόλευκης" πρόκρισης στον τελικό του Final Four Champions League πόλο γυναικών στάθηκε στη συνολική απόδοση της ομάδας του, αλλά και στην τρομερή εμφάνιση της Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα στο "ευρωπαϊκό" βιβλίο της ιστορίας του. Οι "ερυθρόλευκες" συνέτριψαν με 16-12 τη Ματαρό και προκρίθηκαν στον τελικό του Final Four Champions League πόλο γυναικών, εκεί που το μεσημέρι της Κυριακής (21/04, 15:00) θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Σαμπαντέλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στην απόδοση των παικτριών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη θρυλική εμφάνιση της Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία πέτυχε τα επτά από τα συνολικά 16 τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κραβαρίτη:

Για το ματς και την εμφάνιση της Ελευθεριάδου: "Κάναμε εξαιρετικό ημιτελικό. Μείναμε προσηλωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι η σταρ του σημερινού παιχνιδιού. Η δουλειά όμως είναι ομαδική. Σε κάθε ματς έχουμε μια παίκτρια που σκοράρει περισσότερο, αλλά είναι μια ομαδική δουλειά γενικά"

Για τον τελικό με τη Σαμπαντέλ των έξι τίτλων: "Ο Ολυμπιακός έχει τρεις τίτλους. Κάθε μέρα είναι και ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι ο μεγάλος τελικός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ