ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμμένου: "Είμαστε συγκεντρωμένες, στόχος μας το ματς με την Ιταλία"

Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξία Καμμένου μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής απέναντι στο Καζακστάν και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου τόνισε πως η προσοχή της ομάδας είναι στο ματς με την Ιταλία, που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Ελλάδα ήταν οδοστρωτήρας απέναντι στο Καζακστάν, επιβλήθηκε με το ευρύ 5-24 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου, εκεί που έκλεισε ραντεβού με την Ιταλία με φόντο τα ημιτελικά.

Μετά το τέλος του αγώνα η Αλεξία Καμμένου δήλωσε ότι πλέον η προσοχή της Εθνικής στρέφεται στον αγώνα με την Ιταλία, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στην καλύτερα τετράδα του κόσμου.

"Σίγουρα όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή και να τα βλέπουμε με σεβασμό. Είμαστε συγκεντρωμένες, στόχος μας είναι το ματς με την Ιταλία. Θα δουλέψουμε αύριο σε κάποια τεχνικά κομμάτια.

Ελπίζω όλα τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν προβλήματα να είναι καλά και να είμαστε πανέτοιμες στο παιχνίδι με την Ιταλία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ