ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ

Καμμένου: "Είμαι πολύ υπερήφανη για τα κορίτσια, είχαμε την ελπίδα ότι μπορούσαμε το τρόπαιο"

Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξία Καμμένου δήλωσε υπερήφανη για τις παίκτριές της μετά την ήττα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών από την Ισπανία και εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξη ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ισπανία με 9-6, όμως αυτό το γεγονός δεν ήταν αρκετό για αφαιρέσει ούτε στο ελάχιστο την υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων για αυτή την ομάδα, με την Αλεξία Καμμένου να τονίζει πως η συνέχεια προδιαγράφεται λαμπρή για αυτά τα κορίτσια μέσα από τη σκληρή δουλειά.

"Όταν φτάνεις σε έναν τελικό θέλεις να κερδίσεις, υπάρχει μία πικρία επειδή μπορούσαμε. Φτάσαμε στο 6-6 και είχαμε ελπίδα ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο αλλά η ειδική βαρύτητα κάποιων ομάδων μετράει σε αυτά τα παιχνίδια.

Είμαι πολύ υπερήφανη για τις παίκτριές μου για τα κορίτσια, έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό το μετάλλιο ανήκει στους συνεργάτες μας που είναι πίσω στην Αθήνα και σε όλες τις αθλήτριες που ήταν στην προετοιμασία, όπως και στους παράγοντες όλων των ομάδων που μοχθούν καθημερινά", τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια με δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

Σίγουρα αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι τα δικά μας λάθη, δεν ήμασταν προσεκτικές στην τελική ενέργεια, αυτό ήταν θέμα άγχους. Η Ισπανία είχε παίξει πολλούς τελικούς, για εμάς για τα περισσότερα κορίτσια ήταν ο πρώτος τελικός.

Είναι ένας μακρύς δρόμος, είναι μόνο η αρχή, είναι μόνο το πρώτο βήμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, με σκληρή δουλειά και πίστη. Σκεφτείτε ποιες παίκτριες αντικαθιστούν αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους, Γι αυτό μόνο μπράβο και τα κεφάλια ψηλά".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ