ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμμένου: "Έχω μεγάλη πίστη στις αθλήτριές μου, έχουν δείξει ένα κομμάτι των δυνατοτήτων τους"

Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξία Καμμένου ήταν χαρούμενη με την τεράστια πρόκριση που πέτυχε η Εθνική Πόλο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Ντόχα.

Η Εθνική πόλο γυναικών πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Ιταλίας με 14-12 και πρόκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ντόχα.

Η Αλεξία Καμμένου ήταν χαρούμενη με την τεράστια νίκη που πέτυχε η ομάδα της, λέγοντας ότι τα "κορίτσια" της δεν έχουν δείξει ακόμα το έπακρο των δυνατοτήτων τους.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 14 Φεβρουαρίου στις 16:30 την Ουγγαρία με στόχο μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αλεξία Καμμένου στην ΕΡΤ: Για το ματς: "Κάπως έτσι είναι. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ήμασταν απίστευτοι στην επίθεση. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και θα παλέψουμε για μια θέση στον μεγάλο τελικό".

Τεχνικά πρέπει να κοιτάξουμε και θέματα τακτικής στο παιχνίδι. Έχουμε θέματα να μελετήσουμε. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια.

Για το ότι αυτή η ομάδα αποτελεί το "ξόρκι" του συγκεκριμένου τμήματος: "Είναι καλές αθλήτριες. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτές, έχουν δείξει ένα κομμάτι, πιστεύω ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ