ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμμένου: "Δείξαμε τις αρετές που έχει αυτή η ομάδα επιθετικά"

Η προπονήτρια της Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Αϊντχόφεν | Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024
Η προπονήτρια της Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Αϊντχόφεν | Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 ANIKO KOVACS/LEN

Η Αλεξία Καμμένου μετά την επικράτηση με 22-9 επί της Κίνας στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα της και τόνισε πως έδειξε τις επιθετικές αρετές της.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε 22-9 της αντίστοιχης ομάδας της Κίνας με την Αλεξία Καμμένου να μένει ικανοποιημένη όχι μόνο από την έκταση του σκορ αλλά και από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτριες της.

Η Καμμένου δήλωσε μετά την αναμέτρηση: "Επιθετικά δείξαμε τις αρετές που έχει αυτή η ομάδα και σήμερα είμαι ευχαριστημένη. Προχωράμε, ήταν απλά ένα παιχνίδι ομίλου".

Και σε ερώτηση για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Καζακστάν είπε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, ταπεινές, δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο".

Και αναφορικά με την Ιταλία που περιμένει στα προημιτελικά η Καμμένου είπε:

"Ο προημιτελικός με την Ιταλία είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που ακόμα δεν έχει πάρει την ολυμπιακή πρόκριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ