ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Κάκαρης: "Στο τέλος μένει η πικρία, ψυχολογικά δύσκολο να αγωνιστείς όταν δεν κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο"

Κάκαρης: "Στο τέλος μένει η πικρία, ψυχολογικά δύσκολο να αγωνιστείς όταν δεν κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο"
Ο Κώστας Κάκαρης σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με το Μαυροβούνιο PRINT SCREEN GLOMEX

Η Ελλάδα βρήκε τη νίκη που έψαχνε κόντρα στο Μαυροβούνιο έστω και δύσκολα, με τον Κώστα Κάκκαρη με τρία γκολ να είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής και να στέκεται μετά το τέλος της αναμέτρησης στα ψυχικά αποθέματα που χρειάζονται για να αγωνιστείς με συγκέντρωση σε ένα ματς που δεν κρίνει κάτι ιδιαίτερο.

Η Ελλάδα κέρδισε για ακόμα μια φορά το Μαυροβούνιο, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ, και πλέον θα παλέψει για την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχας.

Ο Κώστας Κάκαρης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ με τρία γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες.

Ο Έλληνας φουνταριστός στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στην πικρία που αφήνει ο αποκλεισμός από την Ιταλία και στην έλλειψη κινήτρου σε ένα ματς που δεν έκρινε κάτι ουσιαστικό.

"Ήρθαμε από μια πολύ δύσκολη ήττα. Είναι ψυχολογικά δύσκολο να επιστρέψεις, προκειμένου να παίξεις για τις θέσεις 5-8, που ουσιαστικά δεν κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο. Παλέψαμε όμως ψυχολογικά και αγωνιστικά στο νερό και κερδίσαμε στο τέλος. Η παρουσία μας στη Ντόχα το μόνο θετικό που μας αφήνει είναι ότι μετά το κακή εμφάνιση στο τουρνουά του Ζάγκρεμπ, κάναμε πολύ καλό ματς με την Ιταλία, μόνο δύο λεπτά αφεθήκαμε και χάσαμε το ματς. Γι’ αυτό μένει η πικρία. Ήταν ένα μάθημα, πρέπει να πάμε παρακάτω", ανέφερε ο Κάκαρης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ