ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Εθνική Πόλο Γυναικών επισκέφτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Η Εθνική Πόλο Γυναικών επισκέφτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση επισκέφτηκε η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών.

Η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα κέρδισε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε μία μεγάλη στιγμή για το άθλημα στη χώρας μας.

Λίγες μέρες αργότερα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επισκέφτηκε το Υπουργείο Αθλητισμού, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Η ομάδα πόλο του έκανε δώρο μία μπάλα με τις υπογραφές των αθλητριών, ενώ ο Αναπληρωτής Υπουργός προανήγγειλε την παρουσία του στην Ντόχα για τις προσπάθειες τόσο της Εθνικής Γυναικών, όσο και εκείνης των Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατόπιν πρότασης του προέδρου της ΚΟΕ, Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Θυμίζουμε πως ο Βρούτσης είχε υποδεχθεί την ελληνική ομάδα κατά την άφιξή της από το Αϊντχόφεν μετά τη μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αναπληρωτής Υπουργός:

"Το Υπουργείο Αθλητισμού πλημμύρισε χαμόγελα και εθνική υπερηφάνεια με τα κορίτσια και το προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης.

Τις χάλκινες πρωταθλήτριες Ευρώπης που κέρδισαν με πάθος μια ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Τις ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο, μία μπάλα με τις υπογραφές τους, που από σήμερα θα κοσμεί το γραφείο μου, υπενθυμίζοντας μου πως η πίστη και η δουλειά είναι ο οδηγός που σε οδηγεί να κατακτάς τους στόχους σου

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του πρόεδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου, να ζήσω από κοντά την προσπάθεια των εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Είναι χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για τους καλύτερους πρεσβευτές της Πατρίδας μας!"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ