ΠΟΛΟ

Η αρχηγός της Εθνικής στην Α2

Η αρχηγός της Εθνικής στην Α2
Ευτυχία Καραγιάννη

Την καριέρα της στην Α2 και στον Ηρακλή θα συνεχίσει η πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ευτυχία Καραγιάννη

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα... γενναία απόφαση της "αργυρής" Ολυμπιονίκη στην Αθήνα και μετά τον Εθνικό συνεχίζει την καριέρα της στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε δηλώσεις της η Ευτυχία Καραγιάννη στο Αθλητικό Metropolis τόνισε για την μεταγραφή της: " Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που στόχος της είναι η άνοδος στην Α1 αν και έχει νεότερες από μένα παίκτριες στο ρόστερ της τις οποίες και πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω και νομίζω ότι ο στόχος είναι εφικτός".

Μιλώντας για τους λόγους οι οποίοι την έκαναν να πάρει μια απόφαση σαν αυτή, να αφήσει τον πρωταθλητισμό και να έρθει σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή, εξήγησε: " Οι άνθρωποι του Ηρακλή που ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις τελευταίες μέρες με κέρδισαν και με έπεισαν ότι πρόκειται για ένα σωματείο που δουλεύει πολύ σοβαρά, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Κατάλαβα ότι η ομάδα θέλει τη διάρκεια και δεν τους ενδιαφέρει απλά να κάνει μια καλή εμφάνιση φέτος. Αυτός ήταν ένα σημαντικό παράγοντας που με έκανε να λάβω την απόφασή μου".

Στη συνέχεια η Καραγιάννη δήλωσε ότι: " Μπορεί να μην έχω εμπειρία από την Α2 κατηγορία αφού όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έκανα πρωταθλητισμό, ωστόσο μου αρέσει να βοηθάω τις νεότερες αθλήτριες και αυτό θα κάνω φέτος. Θέλω να πιστέψουν οι αθλήτριες στον εαυτό τους και να καταλάβουν ότι με σκληρή δουλειά κι επιμονή ο στόχος είναι εφικτός".

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με το αν σκοπεύει να αποχωρήσει του χρόνου από τον ενεργό δράση απάντησε: " Δεν γνωρίζω από τώρα. Θα φανεί στην πορεία".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ