CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Γιουγκ - Ολυμπιακός 5-15: Θρυλική νίκη στην Κροατία και αγκαλιά με την πρόκριση στους "8" του Champions League

Ο Γιάννης Φουντούλης
Ο Γιάννης Φουντούλης SPORTSIMAGES.GR

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Κροατία της Γιουγκ με 15-5 σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους "8" του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε εις πέρας την αποστολή που είχε στην Κροατία και επικρατώντας της Γιουγκ με 15-5 έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει την πρόκριση στους "8", με δύο αγωνιστικές να απομένουν ακόμη για το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Οι παίκτες του Κόλιανιν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καλά διαβασμένοι. Προηγήθηκαν από το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο 2ο δεν επέτρεψαν τη Γιουγκ να σκοράρει.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην τελευταία περίοδο, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν έξι τέρματα έναντι ενός που είχαν οι γηπεδούχοι. Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι Γενηδουνιάς με 4 γκολ και Φουντούλης με 3.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 2-4, 1-6.

ΓΙΟΥΓΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ): Πόπαντιτς, Πρκότσα, Πάβλιτς, Λάζιτς 1, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγιεβιτς 1, Μοτσάρα, Καμπάνας Πεγκάδο, Κρίζιτς 1, Μπούριτς 1, Γκργκούγεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Γκίλλας, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Βαθμολογία

  1. Προ Ρέκο 12
  2. Ολυμπιακός 8
  3. Γιουγκ 4
  4. Ντινάμο Τιφλίδας 0

Το πρόγραμμα

5η αγωνιστική (22/11)

  • Προ Ρέκο - Γιουγκ
  • Ολυμπιακός - Ντινάμο Τιφλίδας

6η αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Προ Ρέκο
  • Γιουγκ - Ντινάμο Τιφλίδα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ