ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Γενηδουνιάς: "Δεν θα συγκινηθώ, είναι μέρα χαράς"

Γενηδουνιάς: "Δεν θα συγκινηθώ, είναι μέρα χαράς"

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στις δηλώσεις του μετά το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής πόλο ανδρών τόνισε πως δεν φτάνει στην Ελλάδα η 3η θέση, καθώς η ομάδα του έχει μέλλον.

Η Εθνική πόλο ανδρών επικράτησε 9-7 της Κροατίας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αφιέρωσε την επιτυχία στους τραυματίες Ζερδεβά - Παπαναστασίου και τόνισε πως η ομάδα διαθέτει μέλλον και δεν της φτάνει μία 3η θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γενηδουνιά:

Για το χάλκινο μετάλλιο: "Υπόσχομαι να μην συγκινηθώ σήμερα, είναι ημέρα γιορτής, πανάξια κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο και οι εμφανίσεις μας ήταν πολύ καλές από την αρχή του τουρνουά. Ένα κακό παιχνίδι με την Ιταλία δεν αναιρεί τίποτα. Είμαστε ευτυχισμένοι για το τρίτο χάλκινο μετάλλιο. Θέλω να το αφιερώσω στον Μάνο Ζερδεβά και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, είμαι σίγουρος πως θέλουν να βγάλουν τα ρούχα τους και να πέσουν στην πισίνα και να παίξουν και αυτοί".

Για το αν είναι συνέχεια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Θέλουμε παραπάνω, δεν μας φτάνει μια 3η θέση, ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ