ΠΟΛΟ

EuroLeague: Ήττα για Γλυφάδα και Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα

Στιγμιότυπο από το Γλυφάδα - Τεράσα
Στιγμιότυπο από το Γλυφάδα - Τεράσα INTIME

Πρεμιέρα με ήττα στην EuroLeague έκαναν η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη, με τις Κίνεφ και Ουίπεστ αντίστοιχα να παίρνουν τη νίκη από τις δύο ελληνικές ομάδες.

Η Γλυφάδα το πάλεψε απέναντι στην Κίνεφ Κίρισι, αλλά η ρωσική ομάδα τη λύγισε με 16-12. Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα το πάλεψε στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, έχοντας μάλιστα ένα γκολ προβάδισμα στο τρίτο. Το τέταρτο οκτάλεπτο ωστόσο υπήρξε καθοριστικό και στέρησε από τη Γλυφάδα την ευκαιρία να κάνει πρεμιέρα στη EuroLeague με νίκη.

Στην τελευταία περίοδο η ρωσική ομάδα έδειξε την εμπειρία της και με έξι γκολ σερί πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 4-5, 6-1

Κίνεφ Κίρισι: Κάρναουκ, Ζούμπκοβα 2, Προκοφέγιεβα 2, Καρέλοβα, Σομπόλεβα, Κρίμερ 3, Εβντοκούσινα, Κόσικ, Γκλίζινα 2, Ντομάκινα, Ιβάνοβα 3, Ρίζκοβα 4, Κρούγκλοβα

Γλυφάδα: 1, Φουντωτού, Κοντογιάννη 2, Καρίτσα.

Ουίπεστ - Βουλιαγμένη 11-5

Πρεμιέρα με ήττα στην Ευρώπη και για τη Βουλιαγμένη, η οποίο γνώρισε ηττήθηκε στη Βουδαπέστη με 11-5. Από την αρχή της αναμέτρησης η ομάδα της Ουγγαρίας είχε τον ρυθμό, όμως η Βουλιαγμένη το πάλεψε στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, με την άμυνα των Ελληνίδων να λυγίζει στο τελευταίο οκτάλεπτο, όπου δέχθηκαν τέσσερα γκολ, ενώ δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις ούτε επιθετικά.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 4-0

Ουίπεστ: Μαγιάρι, Χάτζου 1, Αμπέλ-Αντάλ 1, Φοργκάκς, Σουτς, Ρ. Κέζελι-Νάγκι 2, Μπάκσα, Φαράγκο, Ζεγκέντι 3, Ριμπάνσκα 4, Μασάι, κ. Κέζελι-Νάγκι, Γκολοπέντσκα

Βουλιαγμένη: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 1, Μουστακαριά, Γιαννοπούλου, Ριντζ 2, Τανκέεβα, Μ. Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 1, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ