ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Euro Cup: Συγκλονιστικός Πανιώνιος, νίκησε στα πέναλτι 26-25 την Τριέστε

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Τριέστε
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Τριέστε INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος είχε τεράστια αποθέματα ψυχής και πήρε τη σημαντική νίκη κόντρα στην ιταλική Τριέστε, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με 26-25 (κανονικός αγώνας 16-16) για την 3η αγωνιστική του Δ' Ομίλου του Euro Cup.

Τεράστιο πάθος και ψυχή επέδειξαν οι παίκτες του Πανιωνίου απέναντι στην ιταλική Τριέστε (Τεργέστη), στον μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική του Δ' Ομίλου του Euro Cup, στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και πήραν τελικά τη σημαντική νίκη στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με συνολικό σκορ 26-25 (κανονικός αγώνας 16-16).

Η ομάδα του Κώστα Δήμου πήρε έτσι 2 πολύτιμους βαθμούς που τον φέρνουν πιο κοντά στον στόχο της ο οποίος είναι η πρόκριση του στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται 3οι στην βαθμολογία του ομίλου στους 5 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και προηγήθηκε ακόμα και με 3 γκολ, αλλά το 12-9 έγινε 12-11. Στη συνέχεια προηγούταν στο σκορ με ένα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του καθώς η Τριέστε πέτυχε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, στέλνοντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε η ελληνική ομάδα.

Οι Ιταλοί έχασαν 2 πέναλτι, με τον Γαλανίδη να αποκρούει ένα από τα δύο χαμένα. Ο Πανιώνιος, ενώ σε όλο το παιχνίδι είχε τερματοφύλακα τον Κωνσταντίνο Λιμαράκη, αλλά στα πέναλτι ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Γαλανίδη. Κορυφαίοι του Πανιωνίου οι Γούνας και Κοπελιάδης με 7 και 5 γκολ αντίστοιχα (μαζί με τα πέναλτι).

Να σημειώσουμε ότι η Τριέστε είναι πρώτη στην Ιταλία με 5 στα 5 και 15 βαθμούς. Πολύ καλή ομάδα, επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΙΕΣΤΕ 26-25 (κ.α. 16-16, πέν. 10-9)

Τα οκτάλεπτα: 6-5, 3-4, 3-2, 4-5, πέν. 10-9.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 5, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 2 , Μοσκόφ 4, Μουρίκης, Γούνας 7, Ουκρόπινα 4, Καπετανάκης 1, Γαλανίδης.

ΤΡΙΕΣΤΕ (Ντανιέλε Μπετίνι): Ολίβα, Πόντγκορνικ, Πετρόνιο 2, Μπουλιούμπασιτς 2, Βρίλιτς, Βαλεντίνο 1, Ντάσιτς 6, Μετσαρόμπα 4, Ράτσι 4, Μαρτζιάλι, Μπίνι 3, Μλάσοντοσικ 3, Καρούζο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Oρτίτζα - Πρίμορατς Κότορ 9-14.

Η βαθμολογία

  1. Πρίμορατς 6
  2. Ορτίτζα 6
  3. Πανιώνιος 5
  4. Τριέστε 1

Η 4η αγωνιστική (16/11): Πανιώνιος-Ορτίτζα, Τριέστε-Πρίμορατς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ