ΠΟΛΟ

Έτοιμες για τη Euro League

Έτοιμες για τη Euro League
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη προχώρησαν με άνετες νίκες στην Α1 πόλο των γυναικών λίγες μέρες πριν από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Ζέντες και την Κίνεφ Κίρισι αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη παραμένουν αχώριστες στη βαθμολογία και μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των γυναικών. Οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις στην προημιτελική φάση της Euro League την ερχόμενη εβδομάδα και έδειξαν έτοιμες.

Γλυφάδα-Ολυμπιακός 5-17

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Γλυφάδας εκτός έδρας. Η ήττα της ομάδας της Αλεξίας Καμμένου την έριξε από την 4η θέση. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν μια από τις αγαπημένες παίκτριες της Καμμένου, η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σημείωσε τέσσερα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-5, 1-3, 3-5

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΛΥΦΑΔΑ (Α.Καμμένου): Παπαϊωάννου, Τσελέντη, Κολτσίδα, Λούδη 1, Παπαναστασίου, Κωνσταντά, Οικονομοπούλου, Πάτρα, Μιμίδη 2, Ντάσιου, Κουτέλη, Κόλια, Σωτηρέλη, Ελευθεριάδου 1, Ελληνιάδη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ε.Πλευρίτου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Μ.Πλευρίτου 2, Καλογεράκου 1, Β.Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου.

Πήρε το τρίποντο και ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, καθώς επιβλήθηκε με 12-4 του Εθνικού μέσα στο κολυμβητήριο του Πειραιά και συνεχίζει να ισοβαθμεί στην 1η θέση της βαθμολογίας με γτον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου, με όπλο την πολύ καλή της άμυνα, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να την απειλήσει και βρίσκοντας λύσεις με πλουραλισμό στην επίθεση έφτασε στο ποθητό αποτέλεσμα.

Εθνικός-Βουλιαγμένη 4-12

Στους επτά βαθμούς άνοιξε τη διαφορά από τον τρίτο Εθνικό η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Κώστα Δήμου φιλοξενεί την Κίνεφ Κίρισι την ερχόμενη Τετάρτη (18/2) με την Άντι Μελιδώνη να παίρνει χρόνο συμμετοχής ενόψει του πρώτου προημιτελικού με τις Ρωσίδες.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-2, 1-2, 1-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γ.Τσόκας): Λεοντσίνη, Καλαργυρού, Ζέκου, Βάσιλα 1, Χυδηριώτη 1, Κούβδου, Μαυρέλου 2, Πάτερου, Αποστολίδου, Φραγκιουδάκη, Μπεκρή, Δουρέκα, Κουγκούλη, Γονίδη.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 3, Μουλάκη, Πρωτόπαπα 1, Ξενάκη, Μαυρωτά, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου, Διαμαντοπούλου 2, Μελιδώνη, Κοντογιάννη 1, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, Σελετοπούλου.

Ηρακλής-Ρέθυμνο 10-20

Οκτώ διαφορετικές παίκτριες του Ρέθυμνου βρήκαν δίχτυα στο Ποσειδώνιο στη νίκη του Ρεθύμνου εις βάρος του Ηρακλή. Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα ο Ηρακλής έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Κλώτσικα και την επιστροφή της Μάγδας Τζίμα, αλλά φαίνεται πως είναι αργά.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-7, 4-4, 3-7

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ.Κλώτσικας): Παπαντωνίου, Καραδημήτρη, Αβράμη, Τζίμα 4, Τριχολίδου 1, Ζάντου 1, Καρυπίδου, Β.Καρυπίδου 3, Μαλέτσκα 1.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Κ.Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Μάστορη 5, Φαρμάκη 1, Παλικαράκη 2, Αλεξάκη 4, Γαγάνη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Καραλόγου, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη 3.

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 22β. (150-28)

2.Βουλιαγμένη 22 (129-42)

3.Εθνικός 15 (88-63)

4.Ρέθυμνο 12 (87-115)

5.Γλυφάδα 9 (60-76)

6.ΝΟΒΑ 9 (41-110)

7.Τρίτων Αμαρουσίου 3 (48-94)

8.Ηρακλής -3 (51-126)

* Ο Ηρακλής έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς

** ΝΟΒΑ και Τρίτων Αμαρουσίου έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (28/2): Ολυμπιακός-Ρέθυμνο, ΝΟΒΑ-Ηρακλής, Τρίτων Αμαρουσίου-Εθνικός, Βουλιαγμένη-Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ