Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνικός - ΝΟ Χανιών 11-9: Νίκησε και προκρίθηκε στα playoffs

Στιγμή από το Εθνικός - Χανιά
Στιγμή από το Εθνικός - Χανιά INTIME SPORTS

Ο Εθνικός επικράτησε 11-9 του ΝΟ Χανιών και προκρίθηκε στα playoffs της Α1 ανδρών. Θα αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας.

Στα playoffs του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών προκρίθηκε ο Εθνικός, ο οποίος επιβλήθηκε του ΝΟ Χανίων 11-9 . Οι Χανιώτες πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια, όμως οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε κρίσιμα σημεία του ματς και έτσι μπήκαν στην οκτάδα του πρωταθλήματος. Στην προημιτελική φάση των playoffs, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΝΟ Χανίων θα παίξει στα playouts με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Άρη.

Ο Εθνικός έφτασε να προηγείται 6-3, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 10-8. Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν πιο αργός, με τους Χανιώτες να μην μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν μπροστά, έκαναν το 11-8, για να διαμορφώσει ο ΝΟΧ το τελικό 11-9.

Οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 1-2, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 2, Βαλιανάτος 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Σάβελιτς 4, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ