ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εθνική Πόλο: Λύγισε η Ξενάκη μετά την ήττα από την Ισπανία

Εθνική Πόλο: Λύγισε η Ξενάκη μετά την ήττα από την Ισπανία

Αμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, στο πόλο γυναικών, η Ελένη Ξενάκη παραχώρησε δηλώσεις και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ελένη Ξενάκη βρήκε τη δύναμη μετά την σκληρή και πικρή ήττα από την Ισπανία στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ. Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εθνικής και τόνισε πως είναι περήφανε για όσα έχει καταφέρει αυτή η ομάδα το τελευταίο δίμηνο.

Αρχικά η Ελένη Ξενάκη ανέφερε: "Αυτή τη στιγή είμαι άδεια δεν έχω καποιες σκέψεις. Παλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι, είμαι πολύ περήφανη για αυτή την ομάδα. Έχουμε καταφέρει σε δύο μήνες πράγματα, που εγώ προσωπικά δεν έχω καταφέρει σε όλη μου την καριέρα. Στο σημερινό παιχνίδι καταφέραμε και ανατρέψαμε πολλές φορές το σκορ κι αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει αλλάξει και μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε από εδώ και πέρα. Με πονάει που χάσαμε το μετάλλιο και ο τρόπος που χάθηκε. Θα προτιμούσα να είχαμε χάσει με πιο πολλά γκολ και να ήταν χαμένο παιχνίδι".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και εν συνεχεία τόνισε: "Μακάρι αυτοί οι δύο μήνες να είναι μόνο η αρχή. Τα βλέμματα μας τώρα στρέφονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι είναι ο αθλητισμός, οφείλουμε να σηκωθούμε. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε για τους Έλληνες και το εθνόσημο".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ