ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο γυναικών: Ξέσπασε στο Καζακστάν (25-11) και ετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με την Ρωσία

Στιγμιότυπο από το ματς της Εθνικής πόλο γυναικών κόντρα στο Καζακστάν
Στιγμιότυπο από το ματς της Εθνικής πόλο γυναικών κόντρα στο Καζακστάν EUROKINISSI

Την πρώτη της νίκη στο World League Super Final πανηγύρισε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών που επικράτησε του Καζακστάν με το εμφατικό 25-11 και στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Ρωσία.

Δύο συνεχόμενες ήττες ήταν αρκετές για την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών που ξέσπασε κόντρα στο ματς κόντρα στο Καζακστάν επικρατώντας με 25-11 στο ΟΑΚΑ για το World League Super Final. Πλέον η Εθνική στρέφει την προσοχή της στο αυριανό (17/6, 20:15) αγώνα με την Ρωσία με στόχο την πρόκριση στην τετράδα.

Στην Εθνική επέστρεψαν και οι Ελευθεριάδου, Μυριοκεφαλιτάκη και Νίνου, που απουσίασαν λόγω τιμωρίας από τα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης, ενώ τα κορίτσια του Τεό Λοράντος παρουσιάστηκαν κυρίαρχες από το πρώτο κι όλας οκτάλεπτο.

Πρώτη σκόρερ για την Εθνική ήταν η Ελευθεριάδου με έξι τέρματα, ενώ το ντεμπούτο της με την Εθνική έκανε η Χριστίνα Σιούτη, η οποία αντικατέστησε στο παιχνίδι αυτό τη Σοφία Τορνάρου.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-8, 1-5, 3-7, 5-5

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Μαράτ Ναουραζμπέκοφ): Ζακιρμπάγεβα, Πότσινοκ 3, Γκλούκοβα, Τούροβα 3, Γερέμινα, Ρόγκα 1, Νοβίκοβα 1, Μουράβιεβα 2, Σαποβάλοβα, Κριτάνκοβα 1, Ανόσοβα, Μουραταλίγεβα, Κολεσνιτσένκο

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Τριχά 1, Ελευθεριάδου 6, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 2, Ελευθ. Πλευρίτου 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ