ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εθνική Πόλο γυναικών: Ο όμιλός της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα

2024 European Water Polo Championship
2024 European Water Polo Championship ANIKO KOVACS / LEN

Η Εθνική Πόλο Γυναικών μπορεί να δίνει τη μάχη της για το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας, ωστόσο έμαθε τις αντιπάλους της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η Εθνική Πόλο γυναικών αντιμετωπίζει την Ιταλία στο Αϊντχόφεν στον μικρό τελικό με στόχο το χάλκινο μετάλλιο (και πέμπτο στην ιστορία της στον θεσμό), ωστόσο λίγο νωρίτερα έμαθε τις αντιπάλους της στον όμιλο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου εξασφάλισε τη θέση της στο τουρνουά χάρη στην πρόκριση στα ημιτελικά επί της Γαλλίας, παίρνοντας τη θέση (Europe 1) και έτσι "συνάντησε" την Ισπανία και την Κίνα που βρίσκονταν ήδη στον όμιλο. Τη θέση (Europe 2) του ομίλου κατέκτησε η Γαλλία και έτσι συμπληρώθηκε ο όμιλος της Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική σήμερα (13/01) μονομαχεί κόντρα στην Ιταλία για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα έχει άλλη μια ευκαιρία μέσω του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Κατάρ.

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής

  • 4 Φεβρουαρίου Ελλάδα-Γαλλία
  • 6 Φεβρουαρίου Ισπανία-Ελλάδα
  • 8 Φεβρουαρίου Ελλάδα-Κίνα
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ