ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική πόλο ανδρών: Πάτησε Ελλάδα με τα χάλκινα μετάλλια στον λαιμό

Η υποδοχή της ελληνικής αποστολής
Η υποδοχή της ελληνικής αποστολής EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική πόλο ανδρών επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τη νίκη επί της Κροατίας με 9-7.

Την Κυριακή (3/7) η Εθνική πόλο ανδρών επικράτησε 9-7 της Κροατίας και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας φορώντας τα χάλκινα μετάλλια στο λαιμό. Φυσικά, έλαβαν υποδοχή από τις οικογένειές του, από μέλη της ΚΟΕ και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού συνεχάρη τον Θοδωρή Βλάχο και τους αθλητές και δήλωσε: "Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, όχι μόνο για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και για τον παλικαρίσιο τρόπο που το κερδίσαμε.

Οι απώλειες τους δυνάμωσαν και έπαιξαν ο ένας για τον άλλον με καθαρό μυαλό και πολλή ψυχή, υπό τις οδηγίες του μαέστρου Θοδωρή Βλάχου. Η ομάδα αυτή όπως έδειξε και στη Βουδαπέστη δεν έχει πιάσει ακόμη ταβάνι. Το ελληνικό πόλο έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, σαν μια αδιάρρηκτη αλυσίδα που κάθε κρίκος είναι πιο δυνατός από τον προηγούμενο".

Ο Θοδωρής Βλάχος
Ο Θοδωρής Βλάχος EUROKINISSI SPORTS
Οι αγκαλιές των χάλκινων πρωταθλητών στις οικογένειές τους
Οι αγκαλιές των χάλκινων πρωταθλητών στις οικογένειές τους EUROKINISSI SPORTS
Η Εθνική πόλο με τα χάλκινα μετάλλια στο λαιμό
Η Εθνική πόλο με τα χάλκινα μετάλλια στο λαιμό EUROKINISSI SPORTS
Η χάλκινη ελληνική αποστολή
Η χάλκινη ελληνική αποστολή EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ