ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική πόλο ανδρών: Οι 15 "εκλεκτοί" του Θοδωρή Βλάχου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα

Ο ομοσπονδιακος τεχνικος της εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος
Ο ομοσπονδιακος τεχνικος της εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος ISTVAN DERENCSENYI/LEN

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, γνωστοποίησε τους 15 παίκτες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα (5-17/2).

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα (από τις 5 μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου) έχει ήδη αρχίσει, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρή Βλάχο, να ανακοινώνει το βράδυ του Σαββάτου (27/01) τους 15 παίκτες που θα συνθέσουν την αποστολή της γαλανόλευκης.

Αυτοί είναι οι εξής: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Σημειώνεται πως η αποστολή θα αναχωρήσει από την Ελλάδα την Τρίτη (30/1) και πρώτα θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί στις 2/2.

Η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη 7/2), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 9:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ