ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δακρυσμένη η Ελευθεριάδου: "Η ομάδα έπαιξε με ψυχή, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για μας"

Δακρυσμένη η Ελευθεριάδου: "Η ομάδα έπαιξε με ψυχή, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για μας"

Βαθιά συγκινημένη, αλλά και χαρούμενη η Νικόλ Ελευθεριάδου ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση της Εθνικής ομάδας πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χάλκινου, τονίζοντας πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, που πέτυχε το καθοριστικό γκολ για την Ελλάδα στον μικρό τελικό με την Ιταλία, ξέσπασε στις δηλώσεις της για την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω αυτά που νιώθω, τρέμω! Δεν μπορώ να περιγράφω τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους και οτιδήποτε άλλο. Αυτή η ομάδα έπαιξε με τόση ψυχή σήμερα, που πραγματικά δεν άξιζε κάτι άλλο από την πρόκριση. Δεν έχω λόγια, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω απλά τι έχει συμβεί. Είναι ένα όνειρο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια, με αυτό το προπονητικό τιμ. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια" είπε χαρακτηριστικά, φανερά συγκινημένη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ