ΠΟΛΟ

"Ερυθρόλευκα" συγχαρητήρια

"Ερυθρόλευκα" συγχαρητήρια
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στον τελικό μετά το τέλος του αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του LEN Trophy στη Φλωρεντία έδωσαν στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας Πόλο Γυναικών του συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Len Trophy! Μας έκαναν υπερήφανους!

Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού αυτού τροπαίου είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό μας! Είναι μία ακόμη μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια του Θρύλου! Είναι μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα
!".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Τα χρυσά κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έγραψαν ακόμα μία λαμπρή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Θρύλου μας. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας χάρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού".

Η δήλωση του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου:

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στον προπονητή, στις παίκτριες, στη διοίκηση για την τεράστια επιτυχία τους και την κατάκτηση του τροπαίου. Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο ελληνικός αθλητισμός και το πόλο δείχνουν ότι είναι παρόντες, ότι είναι εδώ και ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση μπορούν να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Όταν μια ομάδα φτάνει σε μια τέτοια τεράστια Ευρωπαϊκή διάκριση, τότε σημαίνει ότι πάλεψε για να το καταφέρει και ότι στέκεται όρθια παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα υπάρχουν. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το Ελληνικό πόλο και τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ