ΠΟΛΟ

Επικοινωνία Παπανδρέου-Διαθεσόπουλου

Greece's Prime Minister George Papandreou talks to media during a news conference at the end of an euro zone leaders crisis summit in Brussels July 21, 2011. REUTERS/Thierry Roge (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)
Greece's Prime Minister George Papandreou talks to media during a news conference at the end of an euro zone leaders crisis summit in Brussels July 21, 2011. REUTERS/Thierry Roge (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS) REUTERS

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο για να τον συγχαρεί για την επιτυχία της εθνικής γυναικών.

Πρώτο το τηλεγράφημα και μετά το τηλέφωνο! Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην εθνική γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Λίγη ώρα αργότερα επικοινώνησε με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο, πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας (ΚΟΕ) στον οποίο εξέφρασε τα συγχαρητήρια του.

Ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι οι διεθνείς τον έκαναν υπερήφανο και κάλεσε τον κ.Διαθεσόπουλο στο Μαξίμου για να μιλήσουν για θέματα που άπτονται της ομοσπονδίας και γενικά του ελληνικού αθλητισμού.

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, αλλά και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τα χρώματα του οποίου αγωνίζονται η Σταυρούλα Αντωνάκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ