ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελλάδα - Ισπανία: Για τη δεύτερη νίκη στον όμιλο η Εθνική Πόλο των Γυναικών, η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Οι πανηγυρισμοί των αθλητριών της Εθνικής πόλο γυναικών
Οι πανηγυρισμοί των αθλητριών της Εθνικής πόλο γυναικών ANIKO KOVACS/LEN

Η Εθνική πόλο γυναικών αντιμετωπίζει την Ισπανία, έχοντας ως στόχο να κάνει το δύο στα δύο στον όμιλό της. Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Η Εθνική πόλο γυναικών θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της μετά από αυτή με τη Γαλλία στον δεύτερο όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στην Ντόχα, καθώς αντιμετωπίζει την Ισπανία (18:00, ΕΡΤ3 και Live SPORT24).

Η Ισπανία είχε νικήσει στην πρεμιέρα την Κίνα με 18-5, επομένως η συγκεκριμένη μάχη είναι για την πρωτιά που θα εξασφαλίσει μια απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. Υπενθυμίζεται ότι οι δεύτεροι και οι τρίτοι των ομίλων θα μονομαχήσουν σε μεταξύ τους έξτρα γύρο για μια θέση στους "8", ενώ οι τελευταίοι των ομίλων θα συμμετάσχουν σε αγώνες κατάταξης για τις τελευταίες τέσσερις θέσεις (13η έως και 16η).

Το πρωί διεξάγεται το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στη Γαλλία και την Κίνα. Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κλείσει τις υποχρεώσεις της με την Κίνα την Πέμπτη (08/02) στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή της Εθνικής στο Κατάρ: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ειρήνη Νίνου, Αθηνά - Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

  1. Ισπανία 3 18-5
  2. Ελλάδα 3 11-6
  3. Γαλλία 0 6-11
  4. Κίνα 5-18
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ