ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελευθεριάδου: "Διψάμε να είμαστε στην κορυφή κάθε χρόνο"

Η Νικόλ Ελευθεριάδου
Η Νικόλ Ελευθεριάδου

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας το 9ο πρωτάθλημά της με την ομάδα και στις δηλώσεις της τόνισε ότι οι ερυθρόλευκες θέλουν να είναι μονίμως στην κορυφή.

Για 11η διαδοχική χρονιά η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, επικρατώντας 10-7 της Βουλιαγμένης, με τη Νικόλ Ελευθεριάδου να τονίζει ότι οι ερυθρόλευκες διψούν για επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θεωρώ όταν κάποιος δεν μας ζει καθημερινά και δεν έχει δει τον Ολυμπιακό, πόσο δύσκολο είναι να είναι πάντα στην κορυφή δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που αισθανόμαστε.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει σε τρεις τελικούς, τον έναν τον κερδίσαμε σήμερα, τους άλλους δύο δεν τα καταφέραμε, δείχνει αυτό: την επιμονή τού να είσαι μονίμως στην κορυφή, γιατί η επιτυχία δεν θα έρθει πάντα.

Το θέμα είναι να θες να είσαι εκεί. Η ομάδα απλά διψάει να είναι εκεί, κάθε χρόνο".

Για το τι ξεχωρίζει από τη φετινή ομάδα: "Υπάρχει πολύ χιούμορ στην ομάδα φέτος, πολύ μεγάλη διάθεση. Τα κορίτσια ξέρει η κάθε μία τον ρόλο της, και οι μικρές και οι πιο μεγάλες, κι έχουμε κάνει ένα τρομερό σύνολο".

Για το ότι είναι συγκινημένη: "Σίγουρα είμαι πολύ συγκινημένη. Είναι το 9ο μου πρωτάθλημα, κάθε χρόνο συγκινούμαι το ίδιο, δεν αλλάζει, δεν το συνηθίζεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ