ΠΟΛΟ

Δάκρυσε ο Βλάχος

Δάκρυσε ο Βλάχος
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του κυπελλούχου Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του. Δεν έκανε δηλώσεις ο τεχνικός της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος.

" Το χρειαζόμασταν αυτό το Κύπελλο", υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του τελικού του Final Four του Κυπέλλου στη Λαμία.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, την ώρα που αφιέρωνε τον πρώτο του τίτλο ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού στους γονείς του.

Ο κ.Βλάχος δήλωσε τα κάτωθι: " Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, αφού ανήκω εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια του μεγάλου αυτού συλλόγου. Όμως, ήταν ο πρώτος μου τίτλος σαν πρώτος προπονητής των «ερυθρολεύκων». Μπορεί να άργησε λίγο αυτός ο τίτλος, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Δεν παίξαμε καλά, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τον τελικό. Αυτό χαρακτηρίζει μια μεγάλη ομάδα. Να είναι μέτρια και να κερδίζει. Δεχτήκαμε τρία εύκολα γκολ, που μας έκαναν να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, χρειαζόμασταν το Κύπελλο αυτό, γιατί δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι μεγάλο διάστημα. Αν διαχειριστούμε σωστά αυτή την επιτυχία, θεωρώ ότι μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Θέλω να δηλώσω ότι κάνατε καλή επιλογή για τον MVP του αγώνα, αφού ο Γιάννης Φουντούλης όπως πάντα, έτσι και σήμερα, έκανε σωστά τη δουλειά του. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στους γονείς μου (σ.σ. στο σημείο αυτό ο κ. Βλάχος δάκρυσε, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το λόγο του και δεν θέλησε να σχολιάσει το γιατί)".

Στην αντίπερα όχθη, ο Τεό Λοράντος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. " Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους σας, αλλά δεν πρέπει να κάνω δηλώσεις. Εάν μιλήσω, θα πω πράγματα που θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ