ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Champions League πόλο: Προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό ο Πανιώνιος, επικράτησε 21-6 της Γκιμαράες

Ο Αλέξανδρος Γούνας με το σκουφάκι του Πανιωνιου
Ο Αλέξανδρος Γούνας με το σκουφάκι του Πανιωνιου EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε 21-6 της Γκιμαράες και προκρίθηκε έτσι στο β' προκριματικό γύρο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Ο Πανιώνιος έκανε το καθήκον του στον τελευταίο αγώνα του στον Δ' Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League Ανδρών, το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) και πέτυχε τον στόχο του.

Επιβλήθηκε με 21-6 επί της πορτογαλικής Βιτόρια Γκιμαράες και με απολογισμό τριών νικών και μιας ήττας, η ομάδα του Κώστα Δήμου προκρίθηκε στον 2ο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, παίρνοντας τη 2η προνομιούχο θέση στην τελική βαθμολογία του Ομίλου (ως πρώτη προκρίθηκε η διοργανώτρια Τουρκουά).

Κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλους τους τομείς της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση, όπου είχε πλουραλιστικές λύσεις, ο Πανιώνιος επέβαλε τον ρυθμό του και έφτασε στην άνετη και ευρεία νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 21-6

Οκτάλεπτα: 7-1, 5-3, 4-1, 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς 2, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε, Νταλάπας 3, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 3, Γούνας 3, Σπούνερ 2, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου.

Βιτόρια Γκιμαράες: Φερέιρα 2, Κάστρο 1, Λόπες 1, Ολιβέιρα 2.

Στον άλλον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Ομίλου: Τουρκουά - Κάστρουπ 29-4.

Η Βαθμολογία (Τελική): 1. Τουρκουά 12, 2. Πανιώνιος 9 (προκρίθηκαν στον 2ο γύρο), 3. Βιτόρια Γκιμαράεζ 6, 4. Κάσρτουπ 3, 5. Μpάνια Λούκα 0.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η κλήρωση του Πανιώνιου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς και το αγωνιστικό πρόγραμμα, εκεί όπου θα μπει και ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ