CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League πόλο γυναικών: Ο Εθνικός λύγισε τη Φερεντσβάρος

Φάση από την αναμέτρηση του Εθνικού με την Φερεντσβάρος
Φάση από την αναμέτρηση του Εθνικού με την Φερεντσβάρος INTIME SPORTS

Ο Εθνικός υπέταξε τη Φερεντσβάρος με 15-13 για το Champions League του πόλο γυναικών.

Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο οκτάλεπτο 5-2 ο Εθνικός Gold Force από την ουγγρική Φερεντσβάρος στον αγώνα της πρεμιέρας του Γ' Ομίλου στο LEN Champions League. Ανασυντάχθηκε όμως γρήγορα και τα έφερε…όλα τούμπα: ισοφάρισε στο ημίχρονο με δικό του 5-2 (7-7), και αναδείχθηκε μεγάλος νικητής σε ένα σπουδαίο ντέρμπι στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά με 15-13.

Και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενες ξέφυγαν 9-7, ο γηπεδούχος όμως με σερί 4-0 προηγήθηκε 11-9 και δεν άφησε πάλι τα ηνία της αναμέτρησης. Ακόμα και όταν η Φερεντσβάρος ισοφάρισε 11-11, τα κορίτσια του Σωτήρη Λέανδρου…κατέθεσαν ψυχή, σημείωσαν τρία γκολ, και έκαναν το 14-11. Η ουγγρική ομάδα σε μια τελευταία προσπάθεια μείωσε στο γκολ (14-13, 01:45 από το τέλος ενώ το 14-12 σημείωσε η τερματοφύλακα Κις που βρέθηκε στην επίθεση). αλλά η Κατσιμπρή στα 17 δευτερόλεπτα από το τέλος τους έκοψε τα όνειρα μαχαίρι και χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα της.

Στις 21/10 για τη 2η αγωνιστική η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί στην έδρα της Έγκερ, στην Ουγγαρία (ηττήθηκε 18-5 από την Ματαρό εντός).

  • Τα οκτάλεπτα: 2-5, 5-2, 4-3, 4-3
  • ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού 1, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά
  • ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Γκιόργκι Γκέρεντας): Κις 1, Μπόντσα, Μάτε 3, Γκουρισάτι 1, Πότσε 1, Φάρκας 1, Φελκάι, Λεϊμέτερ 3, Κούνα, Βάλι 3, Τοτ, Σάμπο, Νέσμελι
  • Διαιτητές: Μπλάσκοβιτς (Κροατία), Σιλντάν (Ισραήλ)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ