CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League: Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βουλιαγμένη για να κλειδώσει την πρόκριση στο Final 4

Η Νικόλ Ελευθεριάδου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού
Η Νικόλ Ελευθεριάδου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο κολυμβητήριο "Κύπρος" της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, τη Βουλιαγμένη με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Champions League πόλο γυναικών.

Η φάση των ομίλων στο Champions League γυναικών επιστρέφει το Σάββατο (09/03), με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στο κολυμβητήριο "Κύπρος" της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, από τη Βουλιαγμένη με στόχο την πρόκριση στο Final 4.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μονομαχήσουν στις 16:00 σε ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση του Δ' ομίλου και την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκες έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς προηγούνται στην κατάταξη με το απόλυτο των 12 βαθμών σε τέσσερα ματς, ενώ είχαν επικρατήσει 12-7 του ΝΟΒ στο αντίστοιχο παιχνίδι του α' γύρου, στον Πειραιά.

Αν νικήσει και πάλι, ο Ολυμπιακός διασφαλίζει και μαθηματικά την επιστροφή του στο Final 4, ενώ ακόμη και σε περίπτωση ήττας διατηρεί το "πάνω χέρι", αφού την τελευταία αγωνιστική (23/3) υποδέχεται την ουραγό του ομίλου Μεντιτεράνι.

Η μόνη περίπτωση για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης η Βουλιαγμένη, είναι να νικήσει με τουλάχιστον έξι γκολ διαφορά. Ακόμη και σε αυτό το σενάριο, θα χρειαστεί να φύγει με το "τρίποντο" από τη Βουδαπέστη την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην Ουίπεστ, για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Πρόγραμμα Δ' Ομίλου

  • 16:00 Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός
  • 19:00 Μεντιτεράνι - Ουίπεστ

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 12
  2. Βουλιαγμένη 9
  3. Ουίπεστ 3
  4. Μεντιτεράνι 0

Για το γόητρο Άλιμος και Εθνικός

Για τις άλλες δύο ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο θεσμό, ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν. Ο Αλιμος, για τον Β' όμιλος φιλοξενεί στις 20:00, στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει συγκεντρώσει το απόλυτο των 12 βαθμών και έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final 4, ενώ ο Άλιμος έχει συγκομιδή έξι βαθμών και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Στον πρώτο γύρο είχε χάσει με 14-7 στην Ισπανία.

Για τον Γ΄ όμιλο, ο Εθνικός υποδέχεται στις 19:00 την ουγγρική Έγκερ. Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου βρίσκεται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς και διεκδικεί την τιμητική δεύτερη θέση από τη Φερεντσβάρος (6 βαθμοί.), την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική στη Βουδαπέστη. Η Έγκερ μετά από τέσσερα ματς είναι τελευταία με 2 βαθμούς, ενώ στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται η Ματαρό με 12.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ