ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανόβερο - Ολυμπιακός 10-8: Νέα ήττα στο Final 8 του Champions League

Ο Γενηδουνιάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελονέτα για το LEN Champions League.
Ο Γενηδουνιάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελονέτα EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ηττήθηκε 10-8 απ' το Ανόβερο για το Final 8 του LEN Champions League και θα διεκδικήσει το Σάββατο (5/6, 14:00) τη θέση 7.

Μετά απ' τη βαριά ήττα κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού γνώρισε νέα ήττα κόντρα στο Ανόβερο στο Final 8 του Len Champions League με σκορ 10-8.

Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" απώλεσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την 5η θέση των αγώνων και πλέον θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-8 το Σάββατο (5/6, 14:00), με αντίπαλο τον ηττημένο της αναμέτρησης Μαρσέιγ- Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 3 τερμάτων στο ημίχρονο (6-3).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν κατάφερε να ανακάμψει στην συνέχεια, με το Αννόβερο να φτάνει στην νίκη με 10-8.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-8

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 1-2

ΑΝΟΒΕΡΟ: Σένκελ, Ρότερμουντ 1, Μάτσαν, Ρεάλ, Μπργκούλιαν Ντάρκο 1, Ράντοβιτς 6, Μούσλιμ, Ναγκάεφ, Κούμπις, Μπργκούλιαν Ματία, Σέτζε 2, Βίλκενχόρστ, Μπένκε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συρμάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ